ImagesImagesImagesImagesImagesImagesImages
Το ξενοδοχειακό συγκρότημα «OSTRIA» είναι μια ζεστή οικογενειακή επιχείρηση που διαφοροποιείται από το κλασσικό τουριστικό μοντέλο, με την πολυκοσμία, τη φασαρία και τις απρόσωπες παροχές. Είναι ιδανικό για οικογένειες, παρέες και ζευγάρια, που θέλουν να χαλαρώσουν ή να «ρομαντζάρουν», μέσα σε ένα ήρεμο, δροσερό, φυσικό περιβάλλον, έχοντας, παράλληλα, τη δυνατότητα για εύκολες και γρήγορες εξορμήσεις προς κάθε κατεύθυνση του νησιού.

Διαθέτει 23 ευρύχωρα, όμορφα και φωτεινά διαμερίσματα, διαφόρων τύπων, για να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Είναι επιπλωμένα με κομψά και λειτουργικά έπιπλα, υψηλής αισθητικής και σύγχρονα εξοπλισμό κουζίνας, free wifi, τηλεόραση, τηλέφωνο, κλιματισμό, μπάνιο και μεγάλα επιπλωμένα μπαλκόνια με θέα την πισίνα και τον όμορφο κήπο. Τα έπιπλα και το ντεκόρ ανανεώθηκαν πρόσφατα, υιοθετώντας μοντέρνες γραμμές και απαλούς ζεστούς χρωματισμούς.

Νοιώστε «σα στο σπίτι σας», μέσα σε ένα όμορφο, άνετο και λειτουργικό διαμέρισμα, και απολαύστε ησυχία, χαλάρωση και άψογο σέρβις, για όλη σας την οικογένεια.

Τα διαμερίσματα είναι τριών τύπων: