Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αγία Παρασκευή
Στα 50 μέτρα από το ξενοδοχείο, μπορείτε να χαρείτε τη υπέροχη γαλάζια θάλασσα, τη χρυσή αμμουδερή παραλία και την οργανωμένη πλαζ της Αγίας Παρασκευής. Οι λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, μπορούν να απευθυνθούν στο ξενοδοχείο για πληροφορίες, ώστε να προμηθευτούν τον κατάλληλο εξοπλισμό.
Κολιός
Η παραλία Κολιός απέχει μόλις 500 μέτρα από το OSTRIA Hotel & Apartments. Έχει ψιλή άμμο, καθαρά νερά και είναι πλήρως οργανωμένη για τους επισκέπτες.
Βρωμόλιμνος
Η παραλία Βρωμόλιμνος βρίσκεται σε απόσταση 1 χλμ από το OSTRIA Hotel & Apartments. Βρίσκεται στο δυτικό άκρο του ακρωτηρίου Καλαμάκι. Mπροστά από ένα ξεραμένο με τα χρόνια έλος απλώνεται η πανέμορφη αυτή παραλία, με ήρεμα κρυστάλλινα νερά και υπέροχη λεπτή άμμο. Πρόκειται για μια παραλία που το καλοκαίρι σφίζει από ζωή και αποτελεί αγαπημένο προορισμό των νέων. Δίπλα στο κύμα υπάρχουν ταβέρνες, καφετέριες και γήπεδο Beach Volley. Η παραλία προσφέρει την δυνατότητα θαλάσσιων σπορ.
Τρούλος
Η παραλία Τρούλος απέχει 2 χλμ από το OSTRIA Hotel & Apartments. Οφείλει την ονομασία της στο παρακείμενο νησάκι που μοιάζει με τρούλο. Έχει καθαρά γαλαζοπράσινα νερά και τα πεύκα που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα προσφέρουν παχιά φυσικά σκίαση. Είναι μια παραλία οργανωμένη και πολύ δημοφιλής.
Καναπίτσα, Σκληθρί, Τζανεριά
Στην ανατολική πλευρά του ακρωτηρίου Καλαμάκι και μόλις 2 χλμ από το OSTRIA Hotel & Apartmets βρίσκονται τρεις όρμοι: η Καναπίτσα, το Σκληθρί και η Τζανεριά. Μικροί, φιλόξενοι, ειδυλλιακοί, με πεντακάθαρα και ήσυχα νερά και πλατάνια. Η θέα που προσφέρουν όλες τις ώρες της ημέρας είναι εκπληκτική. Η Καναπίτσα είναι ιδιαίτερα αξιοποιημένη παραλία και φιλοξενεί όλων των ειδών τα θαλάσσια σπορ.
Αχλαδιές
Η παραλία Αχλαδιές είναι μια πανέμορφη και πλήρως οργανωμένη παραλία. Αποτελεί την ιδανική παραλία για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ. Βρίσκεται σε απόσταση 4 χλμ από το OSTRIA Hotel & Apartments.

Βασιλιάς
Η όμορφη αμμουδερή παραλία Βασιλιά απέχει 5 χλμ από το OSTRIA Ηotel & Apartments. Bρίσκεται στα νοτιοδυτικά της Σκιάθου είναι καλά οργανωμένη, με δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες για το κοινό. Στην παραλία υπάρχουν ταβέρνες και θαλάσσιο ταξί που συνδέει την παραλία Βασιλιά με την πόλη της Σκιάθου.
Κουκουναριές
Η παραλία Κουκουναριές είναι η πιο κοσμοπολίτικη παραλία του νησιού και μία από τις πιο γνωστές παραλίες της Ευρώπης. Είναι γνωστή και με το όνομα "Χρυσή Άμμος", εξαιτίας της πολύ λεπτής και λαμπερής της άμμου. Έχει καταγάλανα, πεντακάθαρα νερά και προσφέρει δροσιά ακόμη και τις πιο ζεστές μέρες, καθώς βρίσκεται δίπλα σε δάσος. Απέχει μόλις 6 χλμ από το OSTRIA Hotel & Apartments.
Μεγάλη Άμμος
Η παραλία Μεγάλη Άμμος απέχει 6 χλμ από το OSTRIA Hotel & Apartments. Bρίσκεται έξω από την πόλη της Σκιάθου και έχει καθαρά γαλανά νερά και γραφικά ουζερί.
Μπανάνα
Η παραλία Μπανάνα βρίσκεται 7 χλμ μακριά από το OSTRIA Hotel & Apartments. Η θρυλική παλιά πλαζ γυμνιστών εξακολουθεί να προσελκύει νεαρό κοσμο και να χαρίζει κέφι και ζωντάνια. Τα πεύκα συμπληρώνουν το πανέμορφο τοπίο.