Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τοποθεσία
Το OSTRIA Hotel & Apartments βρίσκεται στο δρόμο που οδηγεί από τη Σκιάθο στις Κουκουναριές, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Η τοποθεσία είναι ονειρική, περιτρυγιρισμένη από πράσινο και καταλήγει σε μια πανέμορφη παραλία με καθαρά γαλανά νερά και χρυσή λεπτή άμμο. Η παρακείμενη οργανωμένη πλαζ, στα 50 μέτρα από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, διαθέτει ξαπλώστρες, ομπρέλες, beach bar και ταβέρνες, ενώ η περιοχή ευνοεί όλα τα θαλάσσια σπορ.
Στην Αγία Παρασκευή μπορεί κανείς να βρει ό,τι χρειάζεται, καθώς υπάρχουν σουπερ μάρκετ, πρατήριο εφημερίδων και άλλα καταστήματα. Δίπλα στο OSTRIA Hotel & Apartments υπάρχει στάση λεωφορείου που σας μεταφέρει στις παραλίες του νησιού και στη Χώρα.
Ο τόπος χαρακτηρίζεται για τη δροσιά που προσφέρουν τα πολυάριθμα πλατάνια που κατακλύζουν το μέρος. Κάθε επισκέπτης της περιοχής, ανεξαρτήτως ηλικίας, δεν πρέπει να χάσει τη συναρπαστική εμπειρία, να κάνει ένα περίπατο στο μονοπάτι με τα γέρικα πλατάνια και τα ειδυλλιακά τοπία το οποίο καταλήγει στη βόρεια πλευρά του νησιού.
Το OSTRIA απέχει μόλις 6 χλμ από το λιμάνι και την πόλη της Σκιάθου, και 8 χλμ από το αεροδρόμιο του νησιού. Η προνομιακή του θέση, δίνει τη δυνατότητα σε όσους διαμένουν σ΄ αυτό να έχουν άμεση πρόσβασης προς όλες τις κατευθύνσεις, με τακτική συγκοινωνία ή με ΙΧ ή ακόμα και με ταξί.
Χάρη στη θέση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος OSTRIA, οι πελάτες του μπορούν εύκολα, να χαρούν τα καθαρά νερά, όλων των βραβευμένων με Γαλάζιες σημαίες ακτών του νησιού.
Τοποθεσία Αποστάσεις
Παραλία Αγίας Παρασκευής 50 m
Σκιάθος Πόλη 6 km
Αεροδρόμιο 8 km
Λιμάνι 6 km
Φωτογραφίες