Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σκιάθος (πόλη)
Στην ομώνυμη πρωτεύουσα της Σκιάθου χτυπά η καρδιά ολόκληρου του νησιού. Στη Χώρα βρίσκεται το λιμάνι της Σκιάθου και το αεροδρόμιο απέχει 4 χιλιόμετρα. Η Σκιάθος χτίστηκε περίπου το 1830, στη θέση της παλιάς πόλης. Στην αρχιτεκτονική δόμηση της πόλης κυριαρχεί το παραδοσιακό νησιώτικο ύφος, με εμφανείς όμως επιρροές από την πηλιορείτικη αρχιτεκτονική. Μικρά κάτασπρα σπίτια με κεραμοσκεπές, μπαλκόνια, χαγιάτια και μικρές αυλές με πολύχρωμα λουλούδια συνθέτουν τις γειτονιές της Σκιάθου. Στη Χώρα βρίσκεται συγκεντρωμένη όλη η εμπορική και τουριστική κίνηση του νησιού. Πρόκειται για ένα μέρος που θα λατρέψετε από την πρώτη σας επίσκεψη!
Παραλία Λαλάρια
Η παραλία Λαλάρια αποτελεί ένα θαύμα της φύσης, διαθέτοντας μοναδικής ομορφιάς βράχους– καμάρες. Η φημισμένη ακρογιαλιά που έκανε τη Σκιάθο διάσημη, με τη μεγαλόπρεπη όψη που προκαλεί δέος και θαυμασμό σε όσους την αντικρίζουν για πρώτη φορά, προσεγγίζεται μόνο από τη θάλασσα όταν επικρατεί νηνεμία.
Κάστρο
Το περίφημο Κάστρο της Σκιάθου βρίσκεται στο βόρειο άκρο του νησιού. Πρόκειται για ένα φυσικό οχυρό, στο οποίο βρήκαν καταφύγιο οι ντόπιοι τον 14ο αιώνα με σκοπό να αποφύγουν τις επιθέσεις των πειρατών που απειλούσαν το νησί. Το Κάστρο διαθέτει πλούσια ιστορία ανα τους αιώνες καθώς ανήκε στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία, αργότερα πέρασε στα χέρια των Βενετών και κατόπιν στους Τούρκους. Μετά την επανάσταση του 1821 επέστρεψε και πάλι στους Έλληνες.
Λίμνη Στροφιλιά
Η λίμνη Στροφιλιά βρίσκεται πίσω από την παραλία στις Κουκουναριές. Πρόκειται για ένα μαγευτικό και ήρεμο τοπίο. Ο υδροβιότοπος της λίμνης έχει χαρακτηριστεί υψηλής οικολογικής σημασίας και πολλά ευρωπαϊκά περιβαλλοντικά προγράμματα στηρίζουν την σωστή διατήρησή του. Μην παραλείψετε να την επισκεφθείτε!
Λαογραφικό μουσείο
Το Λαογραφικό Μουσείο της Σκιάθου διαθέτει πολύτιμες συλλογές από την πολιτιστική κληρονομιά και την ιδιαίτερη παραδοσιακή τέχνη του νησιού.
Μουσείο Παπαδιαμάντη
Ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης (1851 - 1911) είναι ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες λογοτέχνες, γνωστός και ως «ο άγιος των ελληνικών γραμμάτων». Έγραψε κυρίως διηγήματα, τα οποία κατέχουν περίοπτη θέση στη νεοελληνική λογοτεχνία. Ο Παπαδιαμάντης γεννήθηκε, έζησε και απεβίωσε στη Σκιάθο. Το σπίτι του έχει μετατραπεί σε μουσείο και αντικατοπτρίζει την ασκητική ζωή του κατά τον 19ο αιώνα.
Ναυτικό Μουσείο
Στο Ναυτικό Μουσείο της Σκιάθου θα ταξιδέψετε σε προηγούμενους αιώνες και θα γνωρίσετε την Ναυτική και Ναυπηγική ιστορία του νησιού μέσα από ιδιαίτερες συλλογές.
Μοναστήρι Ευαγγελίστριας
Το ιστορικό Μοναστήρι του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου χτίστηκε το 1754. Το μοναστήρι διαθέτει μοναδική ιστορική σημασία για την Ελλάδα, καθώς σε αυτό σχεδιάστηκε, υφάνθηκε, ευλογήθηκε και υψώθηκε η πρώτη Ελληνική σημαία, με τον λευκό σταυρό στη μέση πάνω σε γαλάζιο φόντο.