Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

πισίνα
Στον καλαίσθητο χώρο της πισίνας του OSTRIA Hotel & Apartments οι φιλοξενούμενοι μας θα περάσουν αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης. Δροσιστείτε στα κρυστάλλινα νερά της πισίνας όσο τα παιδιά ξεφαντώνουν με ασφάλεια. Το Pool Bar του OSTRIA Hotel & Apartment σας προσφέρει όλες τις ώρες της ημέρας καφέδες, αναψυκτικά, ποτά και κοκτέιλς καθώς και νόστιμα σνακς για να τα συνοδεύσετε. Απολαύστε τα αναπαυτικά στις ξύλινες ξαπλώστρες του κήπου και ζήστε το ελληνικό καλοκαίρι στο έπακρο. Οι εγκαταστάσεις μας πληρούν όλες τις κατασκευαστικές και λειτουργικές προυποθέσεις και υποδηλώνουν απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.
Φωτογραφίες